Qui som

El 2001 un grup de radiòlegs sards vam decidir crear una associació professional que permetés posar en comú diferents experiències i crear un punt de referència pel que fa a la divulgació de la cultura ecogràfica en l’àmbit de la nostra illa.

El 2002 vam decidir crear un lloc web per tal de fer conèixer també fora de l’illa la nostra activitat de recerca i divulgació, i al mateix temps per promoure a través de la xarxa contactes amb nous col•legues a l’interior i a l’exterior de l’illa, amb l’objectiu de crear un debat emmarcat dins d’una lògica d’intercanvi i aprenentatge. El mar que envolta Sardenya no afavoreix les relacions, i obstaculitza les possibilitats d’establir contactes; la xarxa ens permet de superar aquesta barrera, promovent el flux d’informacions des de i amb la comunitat radiològica sarda.

El món de les imatges radiològiques es troba en contínua evolució, i aquest lloc web voldria representar un punt de referència per a tots els col•legues que freqüenten la xarxa amb curiositat i desig de coneixement.
Amb l’aportació de tots serà possible seguir, des d’una òptica de contínua actualització, totes les temàtiques que ocupen gran part de la nostra tasca quotidiana.

La nostra asociació, "Sardinian Mediterranean Imaging Research Group", ha assumit la responsabilitat de guiar la recerca de la imatge radiològica sarda a la xarxa, intentant constituir un punt d’unió dins el panorama radiològic sard.
El nostre repte ens porta encara més enllà quan la proposta de col•laboració s’estén a tots els col•legues que vulguin publicar els seus treballs a la xarxa, i també a aquells que vulguin tan sols enviar comentaris o preguntes sobre temes específics; l’objectiu serà obrir i fomentar, d’una manera senzilla, debats sobre qüestions que sorgeixen en l’exercici de la nostra professió.

Amb l’esperança que la nostra feina sigui grata i que el nostre entusiasme sigui contagiós, convidem tots els col•legues a freqüentar el nostre lloc web.

V. Migaleddu Presidenza e direzione scientifica
G. Campisi, D. Sirigu, G. Virgilio, D. Scanu, G. Bitti Comitè organitzador
D. Turilli, V. Cossu, N. Canu, L. Loi Col.laboradors